Podeli
dr Dejan Žujović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Pulmolog i načelnik dnevne bolnica u Zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu Dejan Žujović večeras će, po drugi put, putem Fejsbuka uživo odgovarati na pitanja svih pacijenata sa simptomima korone koji ne mogu da stignu do kovid ambulanti.

“Poštovani,Večeras u 20h nastavljamo sa odgovarenjem na Vaša pitanja o koroni. Svi zainteresovani neka se uključe u Live Stream na ovom profilu”, napisao je Žujović u svom pozivu.

Poštovani,
Večeras u 20h nastavljamo sa odgovarenjem na Vaša pitanja o koroni. Svi zainteresovani neka se uključe u Live Stream na ovom profilu.
Svako dobro ❤️

Posted by Dejan Žujović on Среда, 02. децембар 2020.

Prvi put ovakvu akciju Žujović je organizovao u nedelju, 29. novembra kada je dva sata odgovarao na najrazličitija pitanja pacijenata. Ova virtuelna ordinacija doktora Žujovića postajala je svojevrsni viral. Sigurni smo da će i večeras vladati veliko interesovanje i da će biti dosta pitanja na koja će stići stručan, lekarski odgovor.

Inače, doktor Žujović je učesnik akcije Nova.rs “Struka protiv korone”, u kojoj tim vrhunskih stručnjaka odgovara na vaša pitanja.

Ne možemo i ne smemo da stojimo sa strane i nemo posmatramo kako smrt i bolest nadjačavaju život u zemlji koju zovemo svojim domom. Zato Nova.rs pokreće rubriku “Struka protiv korone” u kojoj će na pitanja građana o epidemiji koronavirusa i svim njenim posledicama odgovarati stručnjaci, nekompromitovani pritiscima vlasti. Na vaša pitanja od danas će odgovarati epidemiolozi Zoran Radovanović, Radmilo Petrović, Ivana Prokić, Predrag Đurić, virusolog Ana Gligić, imunolog Emina Milošević, pulmolozi Dragana Jovanović, Srđan Lukić i Dejan Žujović, anesteziolog Rade Panić,  neurolog Anđela Gavrilović, psiholog Aleksandar Baucal, pedijatar Ljiljana Lukić, specijalista opšte medicine Milica Ljubisavljević, i svi oni – stručni, savesni i hrabri – koji žele da nam pomognu u ovom poduhvatu, a za koje su vrata našeg portala otvorena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar