Goran Belojević
Goran Belojević; Foto: Printscreen

Doktor Goran Belojević poznatiji i kao dr "Maserati", uporedio je gostujući jutros koronavirus s čuvenim bokserom.

„Znate li šta je dupli dekong? To je kada u boksu koronavirus upoređujem sa Majkom Tajsonom, to je Majk Tajson. Mi smo sada u ringu sa Majkom Tajsonom, on je nas sada saterao u ćošak i mlati nas svojim aperkatima i krošeima. Dupli dekong je dupli gard, to je ovo što ja nosim, maska i vizir, vizirom štitim oči. To je ono što sada savetujem da se uvede u Srbiji jer će nas Majk Tajson da nas nokautira i neke će poslati u večno carstvo. To je poruka onima koji ne veruju da virus postoji, smeju se. Oni su kandidati ili za carstvo snova ili za večna lovišta“, poručio je doktor Belojević.

Doktor Belojević je još u martu „najavio“ da će korona virus izazvati velike probleme i da ga se nećemo tako lako rešiti. Sada je otkrio i kad će doći kraj pandemije.

„Mislim da će biti isto kao sa španskom groznicom, znači do kraja sledeće godine. Ja ne znam kako oni planiraju tu Olimpijadu da se održi, ko to da gleda i da učestvuje, niti će sportisti moći da se spreme, niti ko da gleda“, rekao je on, pa nastavio:

„To je večna borba između mikro sveta i nas, doći će neki novi virus, nova bakterija, onda ćemo da je savladamo. Ne mogu oni nikad da prevladaju, to su prirodni zakoni. Ova pandemija bi prošla i da ne radimo baš ništa, s većim posledicama. To je zakon, virusi ne vladaju, oni imaju svoje protivnike, a to su upravo ove mlečnokiselinske bakterije koje se unose probioticima, to su im najveći neprijatelji“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar