Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar, Zvezdara i Zemun, prouzrokovaće u petak 3. marta prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova ovih opština, saoptšeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, prenosi Beoinfo.

Na opštini Vračar u petak od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama Maksima Gorkog (od Gospodara Vučića do Hadži Melentijeve), Gospodara Vučića (od Maksima Gorkog do Vojvode Prijezde) i Južnom bulevaru (od Maksima Gorkog do Vladimira Karića).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u petak od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Milošev kladenac (od broja 17 do auto-puta).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u petak od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Šumadijskoj ulici.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a „Vodovod“ apeluje na potrošače da pripreme zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

***
BONUS VIDEO – Rupa na Savskom trgu. Vlast na stubićima. _ ep292deo04

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar