Foto: čitalac Nova.rs

Stanari Novog Beograda, Zemuna i Surčina više od 37 sati nemaju vodu: iako su iz beogradskog "Vodovoda i kanalizacije" objavili da vode neće biti do 12 popodne danas, građani se javljaju portalu Nova.rs i žale da im voda još uvek nije stigla.

Čitaoci našeg portala javljaju nam se masovno i traže odgovore od Gradskog vodovoda zašto im još uvek nije stigla voda, iako je najavljeno da će je biti do 12 sati.

Kako saznajemo, voda još uvek nije stigla na Bežanijsku kosu, konkretno ulicu Dimitrija Georgijevića Starika, a to se odnosi na kompletan kraj. Takođe, vodu nemaju stanari Bloka 62, delova Bloka 61 i 30.

„Na sajtu Vodovoda piše da neće vode biti do 12 sati, a za sada imamo samo još jednu cisternu koju su poslali. Voda teče kap po kap, situacija je užasna“, rekao je jedan čitalac za naš portal, i priložio fotografiju cisterne koja „operiše“ na Bežanijskoj kosi.

I stanovnici Zemuna nemaju vodu sada već više od 37 sati, a prema njihovim rečima kontaktirali su Vodovod, ali je broj telefona konstantno nedostupan. Naš portal kontaktirao je ovu instituciju kako bismo se uverili o čemu se radi, ali ni mi nismo imali sreće da nam se neko javi.

Podsetimo, zbog planiranih radova na povezivanju dela cevovoda, u subotu od ponoći, pa do 12 sati u nedelju, najavljen je prekide vode na Novom Beogradu, Surčinu i Zemunu.

„Pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u bloku ulica oivičen ulicama Bulevar Vojvode Mišića, Bulevar Franša Deperea, Bulevar Vojvode Putnika, Ljube Jovanovića, Vojislava Vučkovića i Ruskom. Takođe, ovo važi za potrošače u bloku ulica koje su oivičene Savskom, Nemanjinom, Resavskom, Bulevarom Franša Deperea“, navodi se na sajtu.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare