Balša u duelu
Foto: Oleg Jerković

Nakon što je završen protest "Mural mora pasti", koji je večeras održan na Cvetnom trgu u Beogradu, dogodilo se nekoliko incidenata na kojima je, između ostalog, bivši poslanik DS Balša Božović pogođen opuškom od cigarete u glavu.

Kako prenosi naš reporter koji se nalazi na Cvetnom trgu, okupljeni demonstranti koji brane mural posvećen Ratku Mladiću pozvali su Balšu Božovića da priđe kordonu kako bi razgovarali. Nakon što je Božović prišao, jedan od prisutnih momaka pogodio ga je cigaretom u facu.

Budući da su jake policijske snage prisutne sve vreme, do većih incidenata nije došlo. Ubrzo nakon toga, Božović je ušao u manju verbalnu raspravu sa Bihalijem, gde mu je predstavnik Levijatana poručio da ne kuka što je pogođen cigaretom.

„Nemoj da kukaš ajde, hočeš mene da pogode cigarom? Jesmo mi tebe ikada napali?“, poručio je Bihali nekadašnjem poslaniku DS koji se nakon toga udaljio od kordona.

Pored gađanja Božovića, dogodio se još incident gde su pripadnici Levijatana i Bavle Bihali pocepali jedan transparent na kojem je pisalo „Mural mora pasti“.

Ispred murala mirno, policija sve vreme oko Njegoševe

Ispred spornog murala trenutno je okupljeno oko 50 mladića koji piju i pevaju patriotske pesme. Kordon policije stoji sa strane i posmatra da li će biti nekih incidenata, ali za sada sve deluje mirno.

Podsetimo, večeras je održan još jedan protest protiv murala Ratku Mladiću u Njegoševoj ulici u Beogradu.

Među okupljenima bilo je blizu 200 građana, među kojima su Aida Ćorović, Pavle Grbović, Balša Božović i Dobrica Veselinović, ali i mladići koji koji skandiraju „Aida Srpkinjo“ i „Ratko Mladić“.

Naše kamere zabeležile su da je prisutan bio i Pavle Bihali koji je je došao sa pripadnicima Levijatana.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar