Igor Brakus i Ana Brnabić
Igor Brakus i Ana Brnabić Foto: Ivan Dinić/Nova S/TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Radiovoditelj Igor Brakus na svom Tviter nalogu prokomentarisao je izjavu premijerke Srbije Ani Brnabić, a u kojoj kaže da je proglašenje reditelja Gorana Markovića za ličnost godine "nešto najbizarnije" što je videla u političkom životu u Srbiji.

Brnabić je rekla da joj je „ovo pokazalo da nije sve videla“ i da elita i mediji „u direktnom ili indirektnom vlasništvu tajkuna uvek mogu neverovatnije“.

Igor Brakus citirao je ove premijerkine reči, a zatim dodao:

„Meni je nešto najbizarnije proglašenje tebe za premijerku zemlje u kojoj živim…“.

Gostujući u emisiji Persona non grata Goran Marković na pitanje kakva je to država u kojoj čovek koji je 10 dana državni neprijatelj postaje ličnost godine po izboru nedeljnika Vreme, kaže da misli da nije sasvim zaslužio tu titulu, te da su pre njega su taj naziv dobijali političari, društveni radnici i “ozbiljni ljudi”, dok on sebe ne vidi u tom svetlu i pokušava da zaboravi sva priznanja, da ne bi “slučajno poverovao u njih”.

Kada počnete da verujete da ste jako važna ličnot, ode mast u propast”, rekao je Marković.

Podsetimo, Igor Brakus je u septembru prošle godine odlučio da prekine saradnju sa radijom „Laguna“, nakon što je obavešten da je Željko Mitrović novi direktor frekvencije 93.7 na kojoj je do tada bio ovaj radio na kom se emitovala beogradska emisija „Obavezno – Neobavezno“.

****

BONUS VIDEO: Najava Novine NOVA za 28. Decembar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare