guzva, autoput
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na Obilaznici oko Beograda, od tunela "Straževica" ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Učesnici u saobraćaju pozivaju se da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, do 30. jula produžavaju se radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“ na auto-putu E-75, pa je u smeru ka Nišu, izmenjen režim saobraćaja od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“).

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na putu Sremska Mitrovica – petlja Ruma, u smeru ka Beogradu, od 1. jula odvijaju se radovi na postavljanju odbojne ograde u razdelnom pojasu. U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna trka, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Na putu Ribariće – Tunel, posle skretanja za mesto Paljevo, 1. jula, od 7 do 10 sati, obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta. Alternativni putni pravac za putnička vozila je kroz mesto Paljevo.

Na putu Ugrinovci-Bućin Grob, na prevoju Rudnik, radovi do 10. jula, radovi na sanaciji klizišta, na deonici, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar