Foto:Vesna Lalić

Mi u Batočini nemamo struju vec 48 sati i niko ne zna kada ce doći. Imamo kotlove za grejanje na pelet i gas i oni ne mogu da rade bez struje. Niko iz opštine i EPS nije nam ponudio pomoć. Hrana u zamrzivacima i friziderima se pokvarila. Živimo u mraku. Ovim rečima redakciji Nova.rs obratili su se žitelji Batočine.

„Naselje Loznica u Batočini, kao i sela Kijevo i Dobrovodica od 11. januara u 16 sati su bez električne energije. U selima je u ponedeljak uveče struja neprekidno dolazila i nestajala, pa su električni aparati uglavnom u kvaru“, navodi i Glas Šumadije.

Prema rečima sagovornika Glasa Šumadije, radnici Elektrodistribucije su, navodno, kablove dobili iz Kraljeva, ovog juta u 9 sati iskopan je kanal, a kablovi su dopremljeni u 11 sati.

Mnoga domaćinstva u naselju Loznica u Batočini su bez grejanja, jer privatni kotlovi ne mogu da se pokrenu bez električne energije, ne rade fiksni telefoni, mreže mobilnih operatera povremeno, nema interneta…

U naselju Loznica u Batočini smatraju da je reč o, kako kažu, osveti SNS, pošto je od oko 400 birača 2016. godine na lokalnim izborima za tu partiju glasala polovina. Dok ove godine svega osamdesetak. Ističu i da od kada imaju problem niko iz opštinskog rukovodstva nije došao u naselje, niti ponudio bilo kakvu pomoć

* * *
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar