Foto: N1

Televizija N1 uradila je priču o pijačnim tezgama na Novom Beogradu koje planiraju da sklone, a komentar jedne bake slomio je srce svih građana. Na jedno od pitanja kako komentariše ideju da se pijaca skloni, rekla je da živi od 14.000 dinara i da joj mnogo znači kada joj prodavci kažu da može za nekoliko dana da plati. Na kraju se zabrinuto zapitala da li će joj sada neko ovako izlaziti u susret.

Na pitanje novinara N1 da li je čula je u planu da se sklone pijačne tezge, baka je zabrinuto rekla da je čula.

„Čula sam i tako sam se strašno razočarala jer ovo za nas stare mnogo znači, verujete mi. A, znate zašto? Ja imam penziju 14.000 dinara, a danas mogu da uzmem kod njih šta god mi treba i ne moram da platim. Kažu mi platićeš kad budeš mogla, kad budeš imala. Tako kod svih ljudi ovde“, pričala je baka za N1.

Pročitajte još:

Ona je rekla da ovde kupuje već 30 godina jer je najsigurnija u njih.

„Pored toga, ja sam i materijalno jadna, tako da kažem. Oni me razumeju i kažu donesi kad možeš, a ja budem iskrena i stvarno donesem. Nekad hoću da im dam neki dinar više, a oni nikad neće da uzmu. Dešava se i da uzmem jednu ljutu papriku i oni kažu uzmi bako ne moraš ništa da platiš, a ja im kažem da hoću da platim jer sam dete sa sela i znam kako izgleda kad čovek mora da prodaje. Bilo bi mnogo pogubno za nas stare ako bi sklonili ove tezge“, tužno je rekla baka.

Bonus video: Anketa: Penzioneri protiv Vučića

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare