Ni tri pune godine nisu prošle od svečanog otvaranja auto-puta Miloš Veliki (E 736), dela od Beograda do Čačka, a rekonstrukcija je već započeta. Na jednoj deonici saobraćaj je blokiran, kolovozna traka uklonjena, a razlog vršenja rekonstrukcije - tajna.

JP „Putevi Srbije“ ćute o tome da se na deonici auto-puta kod Uba vrše rekonstrukcije. Koridori Srbije, pak, potvrđuju da je sanacija u toku – ali razlog ne znaju.

Tako se trenutno, na novom putu, umesto nove trake nalazi šljunak, a saobraćaj je onemogućen.

Da se nešto dešava zabeležio je član Skupštine slobodne Srbije, doktor Rade Panić. U videu koji je objavio na društvenim mrežama vidi se da je jedna strana autoputa zatvorena, dok se saobraćaj obavlja u dve trake dela autoputa iz drugog pravca.

U razgovoru za Novu, Rade Panić kaže da on često prolazi tom deonicom autoputa. Objašnjava da je deo kod Uba, u dužini sedam do osam kilometara, već neko vreme zatvoren.

„Taj deo koji se popravlja već neko vreme je zatvoren za saobraćaj, a oko pola kilometra trake potpuno je skinuto“, kaže dr Panić.

Zvanično na tom delu autoputa se ne dešava ništa.

Rekonstrukcije auto-puta pogledajte u videu na početku teksta.

Podsećamo, izgradnja Miloša Velikog koštala je građane više od milijardu evra. Kraj radova obeležilo je svečano otvaranje i puštanje u saobraćaj, 18. avgusta 2019. godine.

BONUS VIDEO Kako će izgledati zgrada BIGZ-a nakon rekonstrukcije

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare