Foto: Budi human

Jelena Bogdanović (41) boluje od najagresivnijeg vida kancera mozga, a u toj borbi joj je potrebna pomoć svih nas. Samo uz našu pomoć, Jelena može da pobedi ovu opaku bolest i tako nastavi da živi srećno i bezbrižno.

U avgustu 2022. godine Jeleni je bez ikakvih pređašnjih simptoma nakon prvog epi napada u životu dijagnostikovan tumor na mozgu. Nakon vrlo brzo i uspešno sprovedene operacije, patohistološki nalaz pokazao je najtežu moguću dijagnozu – glioblastom multiforme gradus 4 – najagresivniji i najprogresivniji vid kancera mozga.

Jelena je podvrgnuta standardnom protokolu lečenja na Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici, gde je primila zračnu terapiju, uporedo i hemioterapiju, koju i dalje prima. Ovaj protokol je isti u celom svetu, ali nakon toga su opcije za lečenje u našoj zemlji iscrpljene, te je neophodno nastaviti lečenje u inostranstvu gde bi Jelena primila personalizovanu vakcinu koju pravi jedna renomirana molekularna laboratorija na jednoj klinici u inostranstvu.

U toj potrebno je prikupi sedam i po miliona dinara, sumu koju će prikupiti ukoliko joj svi pomognemo.

Kako bi ova po prirodi veoma vesela žena, majka dvoje dece čijeg svakog trenutka odrastanja želi da bude svedok i aktivni učesnik, uspela u svojoj nameri da se u potpunosti izleči, potrebna joj je pomoć svih ljudi dobre volje.

Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Za Jelenin život! Budimo humani!: Upišite 1369 i pošaljite SMS na 3030

Pomozimo Jeleni!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468247-78

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468418-50

IBAN:

RS35160600000146841850

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar