Foto: N1

Telekom nastavlja kampanju za preuzimanje korisnika SBB mreže. Gledaoci televizije N1 javljaju da je u Glavnoj pošti u Takovskoj postavljen još jedan promotivni štand sa porukom "Raskid sa SBB-om? Moguće je", gde službenici pozivaju SBB-ove korisnike da pređu u MTS.

Takvi štandovi pojavljivali su se ispred SBB-ovih poslovnica, ali i u holovima zgrada beogradskih opština i na pijacama, piše N1.

Građani su dobijali letke, telefonske pozive iz Telekoma i Yettela, a gradovi su oblepljivani plakatima sa promotivnim ponudama, koje uključuju čak preuzimanje troškova raskida ugovora.

Pored Beograda, ovakvi štandovi uočeni su i u Kragujevcu, Zranjaninu i Subotici, o čemu se ranije zvanično oglasio i SBB.

Kompanija SBB saopštila je da je kompanija Telekom Srbija pokazala „po ko zna koji put da za njih ne važi poslovni moral, da postupaju suprotno pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, zbog čega će kompanija SBB preduzeti pravne korake i tužiti ovu državnu kompaniju“.

„Takva praksa narušava propise iz domena oglašavanja, a sveobuhvatna kampanja koja se vodi na više frontova protiv SBB, predstavlja kršenje prakse fer poslovanja“, poručio je ranije pravni zastupnik SBB-a.

Bonus video: Telekom nastavlja kampanju protiv SBB – novi štandovi u Kragujevcu, Beogradu…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare