sbb
Foto: promo

Svi SBB korisnici od 5. do 9. maja tokom Connect Shopping Days mogu da kupuju uz dodatne popuste i besplatnu dostavu na shoppster.com Za gledanje omiljenih TV kanala i filmova na popustu su Hisense televizori sniženi 15%, kao i HP računarska oprema po super cenama. Pravi izbor za kupovinu bele tehnike sada je brend Beko uz 15% popusta.

Kako je saopšteno iz SBB-a, sunčani dani koji dolaze idealni su za uživanje u prirodi i rekreaciju uz električne trotinete i bicikle po cenama nižim do 15%, baštensku garnituru sniženu 26% ili porodični Intex bazen na popustu 15%.

Proizvodi za negu i lepotu su na popustima do 30%, sobni bicikl i traka za trčanje sniženi su 15%, Eastbound patike do čak 50%. Ovu fenomenalnu ponudu dopunjuje i asortiman za bebe, pa je idealna prilika za kupovinu Chipolino Prema 3 u 1 kolica sniženih za 50% ili bebi alarma uz 25% popusta.

Kako bi uživali u ovim pogodnostima SBB korisnici treba prethodno da se registruju na shoppster.com uz podatke sa MojSBB naloga i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U saradnji sa najvećom integrisanom online i TV prodavnicom shoppster.com, SBB korisnicima dostupni su i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

„Praznici su prošli, ali najbolji šoping je tek pred nama. Iskoristite pametne šoping dane u maju i posetite najveću online prodavnicu na shoppster.com“ – zaključuju iz SBB kompanije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar