Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Obaveštenje o održavanju javne rasprave o predlogu Koncepta politike o reformi e-prostora - koncept politike o reformi prostornog i urbanističkog planiranja u Republici Srbiji nestalo je sa veb sajta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i portala e-konsultacije, iako je javna rasprava i dalje u toku i traje još četiri dana, saopštio je Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI).

U saopštenju se objašnjava da se predlog koncepta politike sa pratećim dokumentima do danas nalazio na veb sajtu ministarstva.

„Udruženja Nova planska praksa, Ministarstvo prostora i RERI najavile su za sutra konferenciju za medije na kojoj će javnosti predstaviti svoje zaključke o dokumentu koji je izložen na javnu raspravu i preporuke za unapređenje koncepta politike“, dodaje se u saopštenju.

Koncept politike o reformi e-Prostora najavljuje temeljne promene urbanističkog i prostornog planiranja. E-prostor je digitalna platforma namenjena da digitalizuje poslove javne uprave Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Poziv građanima da dostave svoje komentare i primedbe putem javnog uvida u Koncept politike upućen je preko sajta ministarstva 25. februara, u trajanju od 25 dana.

Ceo tekst čitajte na N1.

Bonus video: Ovim beogradskim ulicama često prolazimo a ne znamo kakve priče kriju

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar