Foto: Shutterstock

Udruženje radnika na internetu najavilo je za sutra u 17 sati protest ispred Vlade Srbije. Oni su nezadovoljni poslednjim potezima iz Poreske uprave, koja je, kako tvrde, "rešila da im otme sve što su zaradili".

„Na stotine nas upravo dobija pozive od Poreske uprave, koja je odlučila da nam otme sve što smo zaradili i što nemamo odakle da platimo. Počeli su masovno slanje poziva samo par dana pred Novu godinu kako bi mogli da nas oporezuju za ukupno 6 godina! Našim kolegama je podrška potrebna ne za mesec dana, ne za nedelju dana, već odmah“, poručuju iz Udruženja radnika na internetu.

U pozivu za sutrašnji protest, navodi se: „Okupimo se ispred zgrade Vlade u što većem broju, kako bismo snažno i solidarno rekli ne uništavanju svih nas!“.

„Odgovorimo na organizovanu hajku Poreske uprave na radnike i radnice na internetu“, poručuju iz Udruženja radnika na internetu.

Radnici na internetu su nezadovoljni zbog poslednjih poteza i odluka Poreske uprave, a vi ćete sigirno biti nezadovoljni zbog gužv u saobraćaju koja će vas zateći na povratku sa posla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare