Pošta Srbije otvorila je danas novi nacionalni nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena", za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Konkurs je otvoren od 8. marta do 8. aprila ove godine za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“.

Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, odnosno predstavljanje u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Izuzetno, za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije, značajno je povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je to javno preduzeće za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedilo specijalne nagrade, a to su edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije.

Lista nagradnih edukacija obuhvata deset radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

Preduzetnice se na konkurs mogu prijaviti na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs, na kojoj su odstupni i uslovi konkursa.

BONUS VIDEO Završena „She’s next“ kampanja o ženama u preduzetništvu: Ova zajednica sada broji čak 10.000 članica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar