Mobilna aplikacija Pošte Srbije od sada i na Apple iOS app prodavnici

Biznis 12. apr 202211:09
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Mobilna aplikacija Pošte Srbije od sada se može besplatno preuzeti i na Apple prodavnici (Apple store), pored toga što je do sada bila dostupna za preuzimanje sa Play prodavnice za korisnike android operativnog sistema, objavila je danas Pošta.

Ova multifunkcionalna aplikacija omogućava korisnicima da na svakom mestu i u svakom trenutku, brzo, jednostavno i lako upravljaju zahtevima za slanje post-ekspres pošiljaka – sa adrese ili iz pošte, da prate status svojih pošiljaka, izračunaju cenu poštarine za usluge u međunarodnom i unutrašnjem poštanskom saobraćaju korišćenjem kalkulatora cena, pronađu najbližu poštu, kao i poštanski adresni kod – PAК, precizirano je u saopštenju.

Кorišćenjem aplikacije omogućena je i jednostavna kupovina u internet prodavnici Pošte Srbije „eFilatelija“, a korisnici dodatno mogu da postave pitanje ili pošalju sugestiju i komentar.

Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku, besplatna je, a njeno preuzimanje i korišćenje podrazumeva internet konekciju.

Кorisnicima je dostupna na linku: https://apps.apple.com/us/app/po%C5%A1ta-srbije/id1608572129.

BONUS VIDEO - Štrajk poštara u Takovskoj, traže povećanje plate i bolje ugovore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar