PKS organizuje info-dan o zajedničkom regionalnom tržištu

Biznis 12. maj. 202107:47
Podeli:
Foto: Promo

Privredna komora Srbije (PKS), kao jedna od šest privrednih komora u okviru Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6), danas organizuje info dan "Zapadni Balkan i Srbija: implementacija Akcionog plana za Zajedničko regionalno tržište - koristi i izazovi", saopšteno je iz PKS.

Na ovom onlajn događaju biće predstavljene koristi od primene plana i pokrenuta diskusija o izazovima kako bi se podstaklo zajedničko pronalaženje rešenja u interesu poslovne zajednice ZB, njenih građana, kao i EU.

Pročitajte još:

Kako najavljuju iz PKS, u diskusiji će učestvovati predstavnici kompanija članica Poslovnog saveta KIF ZB6 i predstavnici organizacija i tela uključenih u implementaciju Akcionog plana.

Akcioni plan za zajedničko regionalno tržište za period 2021-2024 je nastavak aktivnosti na unapređenju ekonomske saradnje u regionu ZB na njegovom putu ka punopravnom članstvu u EU.

On se nadovezuje na postignuća „Višegodišnjeg akcionog plana za regionalni ekonomski prostor“ usvojenog na samitu u Trstu 2017. godine, navode iz PKS.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar