FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Služba filijale PIO fonda Novog Beograda privremeno se preselila iz Bulevara umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu - Venizelosova 31 na Dorćolu, zbog rekonstrukcije objekta. Filijala PIO fonda biće na novoj lokaciji više od godinu dana (390), a mesečni zakup na novoj lokaciji košta gotovo 50.000 evra.

Zbog neophodne rekonstrukcije objekta, od srede, 26. aprila 2023. godine, Služba Filijale za grad Beograd 1, privremeno se izmešta iz Bulevara umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu – Venizelosova 31 na Dorćolu. Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava osiguranika i korisnika, kao i bolji tehnički uslovi za rad zaposlenih, navodi se u saopštenju PIO fonda iz 24. aprila 2023. godine, prenosi Direktno.

U odgovoru na poslaničko pitanje, PIO fond je obelodanio da će mesečni zakup prostora u Venizelosovoj ulici koštati 48.477,36 evra.

„Zbog potrebe adaptacije i rekonstrukcije zgrade Fonda na adresi Buleaar umetnosti br. 10, Fond je zakupio poslovni prostor u Benizelosovoj ulici br. 31. Cena zakupa iznosi 19 evra, bez PDV, po kvadratnom metru, u dinarskoj protivvrednosti na dan fakturisanja po srednjem kursu NBS, što mesečno ukupno iznosi 48.477,36 evra“, navodi se u odgovoru PIO fonda koji potpisuje predsednik Fonda Relja Ognjenović.

PROČITAJTE JOŠ

Osim paprene cene zakupa, Fond papreno plaća i račun za struju.

„Račun za struju za ovaj poslovni prostor iznosi prosečno mesečno 449.500 dinara“, dodaje se u odgovoru.

Radovi na objektu su počeli 8.5.2023, a rok za završetak 1.6.2023. (390 dana).

S obzirom na to da će na novoj lokaciji filijala PIO fonda biti gotovo 13 meseci, samo za zakup će se izdvojiti neverovatnih 600.000 evra, plus troškovi električne energije od oko 4.000 evra mesečno.

Direktor PIO fonda je Relja Ognjenović, poznat po tome što je delio penzionerima drva u SNS jakni, zatim je članovima SNS delio frižidere, drva TV, a u žiži javnosti je završio tokom kontramitinga SNS, kada je razgovarao sa predsednikom pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanjom Šarovićem i istakao da je „ponosni prijatelj porodice Vučić“.

BONUS VIDEO Predsednik opet pisao bakama i dekama. Fond PIO platio

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar