lidl čačak gužva
Foto: Rada Karanac

Kompanija "Lidl Srbija" oglasila se nakon vesti da je jedna od njihovih radnji u Kragujevcu zatvorena zbog kršenja epidemioloških mera.

Kako se navodi u saopštenju, kompanija Lidl Srbija obaveštava da je u Lidl prodavnici u Kragujevcu na adresi Kraljevačkih bataljona 42a danas u prepodnevnim časovima došlo do nemilog incidenta kada kovid redari i obezbeđenje nisu uspeli da utiču na građane u cilju poštovanja ustanovljene procedure čekanja reda za kupovinu, te su, uprkos molbama redara, istovremeno ušli u Lidl prodavnicu.

„Kao posledica ove situacije, odlukom komunalne inspekcije, Lidl prodavnica u Kragujevačkom naselju Stanovo privremeno je zatvorena zbog navodnog nepoštovanja protivepidemioloških mera“, saopšteno je iz Lidla.

Kompanija Lidl Srbija napominje da je u pitanju incident, kao i da su predstavnici kompanije u kontaktu sa nadležnim organizma radi razjašnjenja situacije. Kao odgovorna kompanija Lidl poštuje sve protivepidemiološke mere, što potvrđuje činjenica da inspekcija jutros nije zabeležila propuste u radu druge Lidl prodavnice u Kragujevcu, na adresi Save Kovačevića 52b, koja je otvorena za potrošače.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare