Mate Rimac i Aleksandar Vučić Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT, TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Jedan od najbogatijih Hrvata, vlasnik firme Rimac automobili Mate Rimac, reagovao je na celu situaciju oko posete srpskog predsednika Aleksandra Vučića Jasenovcu i pisanja srpskih medija o ovome, te rekao da će strane kompanije koje drže do sebe dobro razmisliti pre investiranja u našu zemlju.

Osnivač svetski poznate hrvatske firme koja, između ostalog, proizvodi električne automobile na Fejsbuku je postavio fotografiju naslovnica srpskih novina na kojima se nakon zabrane Vučiću da poseti Jasenovac najviše izdvaja jedna reč – ustaše.

„A mi mislimo da mi imamo loše medije/političare. Samo treba pogledat šta se događa u Srbiji – totalna pomrčina mozga. (naravno, trebamo se uspoređivat sa najboljima a ne najgorima). Iz razgovora sa velikim tvrtkama znam da su jako svjesni radikalizacije Srbije i da će tvrtke koje drže do sebe dobro razmislit prije investicija u Srbiju“, napisao je Rimac ovim povodom na Fejsbuku.

Zatim je dodao:

„U Hrvatskoj je nezamislovo na naslovnicama mainstream medija vidjeti “Četnički režim u Srbiji…”. Čak uz svu patetiku i populizam Vučića“.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić o odluci Hrvatske da zabrani Vučiću da poseti Jasenovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare