Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kompanija "Lidl" uputila je izvinjenje građanima zbog tehničke greške prilikom koje se u pojedinim pakovanjima umesto mleka našla voda.

„Lidl“ je saopštio da je laboratorijskim analizama proizvođača na 42 uzorka proizvoda istog LOT broja, potvrđeno da nisu zabeležena odstupanja u kvalitetu proizvoda, već da je došlo do tehničke greške prilikom pakovanja i da je u pitanju voda.

„Proizvod je bezbedan i ne dovodi do zdravstvenog rizika u slučaju konzumacije, a iz prodaje su povučene sve preostale količine tog proizvoda“, navode iz „Lidla“.

Napominju da kompanija, u asortimanu, pod svojom robnom markom ima isključivo proizvode od dobavljača koji su sertifikovani po najvišim međunarodnim standardima kvaliteta i bezbednosti.

„Žao nam je što smo prouzrokovali neprijatnost i pozivamo sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod i primetili nedostatak da se jave našoj službi za potrošače ili direktno u prodavnicu, kako bismo bili u mogućnosti da zamenimo proizvod ili nadoknadimo novčani iznos nastavljajući da negujemo odnos poverenja“, poručili su iz „Lidla“.

BONUS VIDEO: Mašina za picu od lego kockica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare