Foto: Air Serbia

Er Srbija je povećala svoj putnički kapacitet između Srbije i Crne Gore, uvodecći dodatne letove i povecćavajucći kapacitet promenom tipa aviona. Pored prilagođavanja saobracćaja, Er Srbija je angažovala i dodatne resurse na aerodromima u Podgorici i Tivtu, kao i na aerodromu u Beogradu, kako bi opslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

Zbog trenutne situacije izazvane obustavom saobraćaja Montenegro Erlajns-a, Er Srbija je preduzela „konkretne“ mere da odgovori na povećanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore.

„Imajući u vidu nove okolnosti prouzrokovane obustavom MA saobraćaja, Er Srbija je povećala svoj kapacitet putovanja između dve zemlje što je pre moguće, uvođenjem dodatnih letova i povećanjem kapaciteta promenom tipa aviona. Da bi svi putnici koji žele da mogu da se prevoze u predstojećem prazničnom periodu, Er Srbija je do sada uvela četiri potpuno nova dodatna leta u narednim danima, dok je na sedam postojećih letova tip aviona promenjen iz planiranog ATR-a sa turbo-elisnim avionom u mlazni avion. tipa Airbus A319 i A320, koji imaju dvostruko veći broj sedišta „, navela je srpska aviokompanija.

Pored prilagođavanja saobraćaja, Er Srbija je angažovala i dodatne resurse na aerodromima u Podgorici i Tivtu, kao i na aerodromu u Beogradu, kako bi opslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

Srpska nacionalna aviokompanija navodi da će i u narednim danima pratiti razvoj situacije i dodatno prilagođavati saobraćaj promenama potražnje.

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar