Foto:promo

Prva manifestacija pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCcommerce Asocijacije Srbije, uspešno je završena. Izuzetna zainteresovanost kompanija koje se bave digitalnim poslovanjem ukazuje na to da će dodela nagrada postati tradicija. U odabiru pobednika su, pored ekspertskog žirija, učestvovali i potrošači. Glavnu nagradu eCommerce Champion dobila je kompanija koja je osvojila ubedljivo najveći broj glasova od svih nominovanih kompanija.

Od samog početka, Hot Spot eCommerce nagrade privukle su ogromnu pažnju uticajnih igrača iz sveta internet trgovine – i to nije bilo bez razloga. Sva očekivanja opravdana su spektakularnom ceremonijom proglašenja pobednika, koja je održana 15. decembra u jednom beogradskom lokalu.

eCommerce Asocijacija Srbije organizovala je manifestaciju kako bi najistrajnijim i najboljim kompanijama dodelila nagrade koje su zaslužile svojim vrednim i napornim radom. Rezultat je – čak 83 prijavljene kompanije i preko 200 nominacija za nagrade.

Pobednike je biralo stanovništvo Srbije, kao i stručni žiri sačinjen od 7 eminentnih članova. Na adresu Asocijacije je u periodu od 1. do 9. decembra stiglo više od 10.000 glasova, što pokazuje da kupci, kada imaju odgovarajuću platformu, žele da se zahvale i tako pomognu kompanijama u čiji dalji razvoj veruju.

Pravna lica su se prijavljivala za nominacije u 3 kategorije: eComm Branch, eComm Excellence, eComm Champs

Takmičenje je do samog kraja bilo neizvesno, do te mere da su u određenim situacijama decimale odlučile pobednika. Na gala proslavi prisustvovali su brojni činioci digitalnog ekosistema u Srbiji i regionu. Dodeljena je 21 nagrada od strane organizatora, kao i 10 sponzorskih nagrada.

Kompanija Sportina je dodelila nagradu “Unique Multichannel Integration Award” kompaniji Shoppster za izuzetno partnerstvo. Kako je važno podržati i manje kompanije kompanija Shoppster je nagradila Agrodil, svog marketplace prodavca, nagradom „The Most Represented Small Retailer Online”.

Iz Asocijacije su poručili da je ovogodišnja manifestacija veliki uspeh i da je učinjen veoma važan korak ka opštoj digitalizaciji društva – Hot Spot Awards će betonirati put ka bezbednijoj internet trgovini i regulisanju, podsticanju i edukaciji potrošača i trgovinskog sektora.

„Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove“, dodali su iz Asocijacije.

Lista svih pobednika objavljena je na sajtu www.hotspotawards.com.

Bonus video: Kome treba još jedna književna nagrada

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar