Agencija Mouzenidis zatvorila vrata, ne odgovaraju na pozive

Biznis 18. jun. 202114:09
Podeli:
Foto: Shutterstock

Svi putnici u Srbiji koji su uplatili aranžmane preko turističke agencije "Mouzenidis" travel ovih dana s razlogom strahuju šta će biti sa njihovim putovanjima.

Naime, poslovnica u Beogradu, počela je da šalje mailove svojim putnicima, da otkazuju termine za letovanje, u periodu od 18. do 26. juna, uz obrazloženje da vaučere građani mogu iskoristiti u periodu od 1. septembra ili na leto sledeće godine. Vrata agencije su zatovrena, a na kontakt telefone niko se ne javlja. Do ove godine, kažu ljudi koji se bave turizmom, nikada nije bilo problema sa ovom agencijom.

Mnoge srpske agencije prodavale su aranžmane ovog najvećeg turoperatora u Grčkoj i sada su u problemu, jer je pitanje kako će realizovati ta putovanja. Uz to, većina hotela u Grčkoj još nije otvorena, jer im se ne isplati zbog malog broja turista. Naročito jer još nema gostiju iz Rusije, Nemačke, Velike Britanije…

Mouzenidis, Muzenidis, turistička agencija
Foto: Printscreen/Grčka Info

„Za sada su pomerili polaske za nedelju dana i videćemo kako će se kasnije odvijati“, rekao nam je Vladimir Vlaho, vlasnik jedne beogradske turističke agencije.

„Hoteli nemaju dovoljno gostiju za otvaranje i neće to da rade samo za naše goste ili one iz Severne Makedonije, Bugarske ili Rumunije. To je jedan od razloga sigurno, a sve ostalo mogu sada biti samo nagađanja. Svi koji treba da putuju od 18. do 26. juna su pomereni. Za sada smatramo da nije do Mouzenidisa, već do toga što nemaju gde da smeste ljude“, kazao je.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar