Foto: Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su ubistvo Milorada R. (48) u stanu na Belim vodama na Čukarici i uhapsili D. B. koji je izvršio zločin.

Kako se sumnja D. B. je između 12. i 13. avgusta ove godine u stanu u naselju Bele vode na opštini Čukarica podesnim predmetom stezao oko vrata četrdesetdevetogodišnjeg muškarca i tako ga ubio. Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu.

Prema informacijama iz istrage, kobne noći Milorad je u svom stanu navodno sedeo sa dvojicom dužnika, sa kojima je pio. U jednom trenutku oni su ga navodno napali i naterali da kaže gde krije novac, posle čega je likvidiran.

Izvor iz istrage je svojevremeno saopštio da je Milorad R. dvojici osumnjičenih pozajmio izvesnu svotu novca, verovatno uz zelenašku kamatu.

Njih dvojica su se, po svemu sudeći, dogovorili sa Miloradom da se nađu u njegovom stanu na Belim vodama, navodno, kako bi ispregovarali termin vraćanja duga. Nekoliko sati su sedeli za stolom i pili su. Kad je Milorad već bio pripit, ova dvojica su ga napala, opljačkala a zatim zadavila, prema jednoj verziji žicom, a drugoj – pertlom.

Milorada je mrtvog dan kasnije našao njegov prijatelj i kolega, s kojim je tog dana trebalo da obavi neke keramičarske radove.

Milorad je živeo sam na trećem spratu zgrade u Ulici Ratka Resanovića na Belim vodama.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)