Odrekli se sina preko novina: „On i snaja za nas ne postoje“

Svet 18. mar. 202114:31 > 14:45
Podeli:
Foto: Nikola Wolf/Podravski.hr

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hlebina u Hrvatskoj odlučili su da se javno, "preko novina", odreknu svog 45-godišnjeg sina.

Pročitajte još:

Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli da izbegavaju kontakte s njima, odlučili su da staru narodnu poštapalicu „odreći ću te se preko novina“ pretvore u delo, prenosi Podravski list.

„Javno se odričemo našeg sina, on, zajedno sa snajom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinićemo sve da se i pravno ‘izbriše’ kao naš sin“, ističu Krunoslava i Franjo Šimpović.

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželeo, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

Foto: Nikola Wolf/Podravski.hr

„Još dok je bio student znao umeo je da nas vređa, pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo kada je potreban novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaja bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo i postajao je sve gori i gori“, priča Krunoslava Šimpović.

„Svaki poziv u poslednje četiri godine završavao je teškim sinovljevim uvredama, a kada bismodošli kod njega u goste, zajedno sa snajom činio je sve što je mogao samo da ne vidimo unuke“, dodaje ona.

„Unuci nas obožavaju jer smo ih svuda vodili i uživali su u druženju sa nama. Sin i snaja su čak izmislili da mi živimo u Americi, pa su i na taj način pokušali da nas odvoje od unuka. Nikad nas u poslednje četiri godine nije pozvao, a dosta često se nije javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vređao da sam znala da plačem po ceo dan“, žali se Krunoslava Šimpović.

Foto: Nikola Wolf/Podravski.hr

„Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreknemo i sina i snaje“, zaključila je Krunoslava.

Sin nije želio previše da komentariše istup svojih roditelja.

„Meni je to pomalo smešno, a svaki drugi komentar vezan za navode mojih roditelja je suvišan“, kratko je rekao.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar