Megan i Hari stigli u Njujork: Otišli na sastanak sa gradonačelnikom

Svet 23. sep. 202114:57
Podeli:
Foto:Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl počeli su svoje putovanje po Njujorku, posetom opervatoriji Svetskog trgovinskog centra radi sastanka, prenosi Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Hari i Megan su stigli na odredište sa 14 minuta zakašnjenja na sastanak u 8 sati ujutru. Oboje su nosili tamniju odeću, koja je verovatno izabrana zbog planirane posete mestu napada na Kule bliznakinje 11. septembra.

Par je dodao u crnom SUV-ju i prebačeni su do vidikovca nebodera između 100 i 102 sprata kako bi se reli sa gradonačelnikom Njujorka Bilom de Blasijom i guvernerkom Njujorka Keti Hočul, koji su stigli nekoliko minuta pre njih.

Foto:Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Megan je obukla elegantnu tamnoplavu odeću sa sakoom i polo izrezom. Nosila je i pantalone širokih nogavica, štikle, a kosa joj je bila skupljena u poslovnu punđu.

Hari je nosio tamnoplavo odelo i kravatu. Par je nosio crne maske kada su ulazili na mesto sastanka. Držali su se za ruke dok su se panjali uz stepenice zgrade, a Hari je mahao gledajući obožavaoce koji su uzvikivali njegovo ime kada su ga videli.

Nikakvi detalji nisu poznati u vezi njihovog sastanka sa vlastima Njujorka. Poseta Saseksa Njujorku je prvo javno putovanje u Njujork nakon njihovog preseljenja iz Engleske u Kaliforniju tokom 2020. godine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar