Ćerka baka Fate: Mama je dobro, sve joj je teško palo

Svet 08. jun. 202120:32 > 21:04
Podeli:
Fata Orlović. Foto: N1

Fata Orlović je hospitalizovana danas zbog pogoršanog zdravstvenog stanja na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako je ekskluzivno za portal „Avaza“ potvrdila njena kćerka Hurija Karić, Fata je dobrog zdravstvenog stanja i nije životno ugrožena.

„Moja mama je dobro. U pitanju je rutinska kontrola zbog terapija koje inače koristi. Lekari su joj savetovali da ostane u bolnici dva dana, da je pregleda internista, da dobije terapiju“, kazala je Karić.

Kako ističe, Fata se ovih dana posebno umorila zbog svih događaja vezanih za izmeštanje crkve iz njenog dvorišta.

„Ona je umorna od svega što se poslednjih dana dešavalo. Hvala Bogu pa nije ništa opasno. Malo smo je sklonili od svega. U pitanju je pre svega umor. Nije ništa kritično, sve joj je ovo teško palo“, istakla je Karić.

Kćerka baka Fate prokomentarisala je i navode na pojedinim portalima koji su se pojavili jutros, a u kojima se ističe da su pojedine osobe u alkoholisanom stanju nakon uklanjanja crkve došli pred njenu kuću i provocirali je.

„U pitanju su deca i omladina. Ušli su u baštu i ljubili zemlju gde je bila crkva. Pevali su i neke pesme. U pitanju su iste osobe koje su i ranije pravili probleme u Bratuncu. Nisu bile direktne provokacije, nisu prilazili kući, njoj niko na vrata nije pokucao. Naravno, slučaj smo prijavili policiji. U pitanju su sitne provokacije, srećom, nije ništa opasno“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar