Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Grbić poslao je poruku Novaku Đokoviću posle poraza od Pabla Karenjo Buste.

PROČITAJTE JOŠ:

Španac je pobedio Srbina u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju sa 6:4, 6:7 (6) i 6:3, a Đoković je kasnije odustao od meča za bronzu u miks dublu sa Ninom Stojanović.

„Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primer svima šta je i kako izgleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada, nastavi da nas sve inspirišeš“, poručio je Grbić.

Đoković je pre Karenjo Buste, izgubio i od Saše Zvereva, meč za finale Olimpijskih igara, iako je vodio sa 6:1 i imao je brejk prednosti u drugom setu.

Od borbe za bronzu sa Ninom Stojanović, protiv Ešli Barti i Džona Pirsa, odustao je zbog povrede ramena, a naveo je da je prethodnih dana igrao pod lekovima.

Da podsetimo, Vladimir Grbić je tokom svoje karijere osetio slast olimpijskog zlata, jer je sa Jugoslavijom trijumfovao u Sidneju 2000, dok Novak do sada ima olimpijsku bronzu iz Pekinga 2008.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare