Foto: youtube.com

Novak Đoković i Nina Stojanović slavili su protiv Marsela Mela i Luize Stefani sa 6:3, 6:4 u prvom kolu meštovitih dublova, a posle poraza brazilski igrač je izneo nekoliko sramnih optužbi na račun najboljeg tenisera sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je nehotice pogodio rivala koji je bio blizu mreže, izvinio se za to, ali je posle meča naišao na optužbe da je to učinio namerno.

Melo, inače 18. teniser planete, po drugi put u karijeri je igrao protiv Đokovića, i to oba puta u dubl konkurenciji.

Prvi put je u paru sa Brunom Soarešom 2016. godine u Rio de Žaneiru slavio sa 6:4, 6:4 u drugom kolu (Đoković igrao sa Nenadom Zimonjićem), dok je ovog puta Novak uzvraito udarac i obezbedio plasman u narednu rundu.

Posle meča, Melo je tvrdio da je udarac bio nameran.

„Iznenadio me je na negativan način, iskreno. Nije bilo potrebe za tako nečim. Pre dva dana je pričao o Brazilcima, brazilskoj energiji, a danas igrao ovako… Pogodio me je u leđa, što nije bilo nepohodno. Ne želim da stvaram kontroverzu, ali ko god da je gledao meč, može da razume šta želim da kažem između redova. Ima nekih stvari koje ne razumem. Na Olimpijskim igrama smo, ništa nismo uradili, a on je zamalo udario Luizu. Smatram da moraju da postoje određena ograničenja, ali ne želim da stvaram kontroverzu“, dodao je Melo, koji je potom Đokoviću zamerio i to što je Novak, nakon osvojenih poena, gledao ka navijačima iz Brazila.

Novak na to nije imao komentar, a objavljen je i snimak sporne situacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar