Basketaši Srbije osećaju se u Japanu zaista kao kod kuće, a Nova.rs donosi vam ekskluzivan snimak atmosfere iz grada Karatsu, gde se spremaju za Olimpijske igre.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski basketaši stigli su u ponedeljak u ovaj grad inače udaljen više od 1.000 kilometara od Tokija. Ipak, vredeće taj put jer su imali neverovatno gostoprimstvo u Karatsuu.

U Olimpijsko selo ulaze četvorica igrača – Dejan Majstorović, Mihailo Vasić, Aleksandar Ratkov i Dušan Domović Bulut, kao i selektor Goran Vojkić, dok se treneri Marko Ždero i Danilo Lukić vraćaju u Srbiju.

Nema sumnje da su momci spremni za napad na medalju, a dobili su i dodatni elan od Japanaca koji su sjajni domaćini.

„Put od hotela do hale je pun natpisa dobrodoščice na ćirilici. U našu čast je ispaljen i vatromet sa platforme na moru, a gotovo svi stanovnici grada mogli su da ga vide, u crvenoj, plavoj i beloj boji“, rekao je Lukić za Nova.rs i u vrhu teksta vas čeka ekskluzivan video naših basketaša i fenomelanog vatrometa iz Japana.

Do kraja dana na našem portalu bićete u prilici da pročate detaljne utiske i sve o neobičnoj avanturi koja čeka basketaše Srbije uoči nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar