Filip Filipović, Vaterpolo reprezentacija Srbije
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Dejan Savić, selektor vaterpolista Srbije nezadovoljan je brojem primljenih golova u porazima na Olimpijskim igrama, ali i realizacijom našeg tima.

Srbija je u prvom meču izgubila od Španije (12:13), potom je savladala Kazahstan i Australiju (19:5 i 14:8), a onda je u derbiju grupe izgubila od Hrvatske u subotu sa 14:12.

PROČITAJTE JOŠ:

„Loš početak, još gori kraj. Protiv Španije 13, sad 14 golova. Alarm, ozbiljan alarm. Stigli smo veliki minus, namestili igru ali nije bilo realizacije i onda im dozvolili lake golove. Na kraju smo branili čast. Moramo da se trgnemo od narednog meča jer ovo sada nije dobro“, konstatovao je Savić, a preneo Vaterpolo savez Srbije.

Ništa manje svestan poteškoća u igri srpskog tima nije ni vaterpolista Dušan Mandić.

„Bili su mnogo mnogo agresivniji i to ne valja. I naš napad sa igračem više je mogao da bude bolji. Broj primljenih golova je ogroman, velike su osciilacije. Imamo šansu, u četvrtfinalu smo i povratak moramo da nagovestimo u meču sa Crnom Gorom“, rekao je Mandić.

Da podsetimo, Srbija naredni meč protiv Crne Gore igra drugog avgusta, a naš tim se za sada nalazi na trećem mestu grupe B iza Španije i Hrvatske. Četiri tima prolaze dalje u nokaut fazu Olimpijskih igara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram