Tijana Bogdanović; Foto: OKS

Tijana Bogdanović je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, što joj je drugo odličje posle Igara u Riju, a to je ujedno i druga medalja za Srbiju u Japanu, posle srebra koje je doneo Damir Mikec.

PROČITAJTE JOŠ

Sjajna srpska reprezentativka u tekvondou nije krila veliku radost posle meča.

„Tako sam srećna zbog medalje. Srećna sam što sam dobila drugu šansu da se borim za odličje na ovim Olimpijskim igrama. I dalje mi je krivo što sam ispala u prvom kolu, ali devojka iz Španije je jako dobra i spremna za ovaj turnir“, rekla je Tijana.

Ona se prisetila kako je izgledalo kada je bila najmlađa u Riju pre pet godina.

„U Riju sam ja bila na njenom mestu, bila sam najmlađa, ona je sada na mom mestu i razumem kako razmišlja, nema šta da izgubi. Vrlo je važno da napomenem u ime celog mog tima, da ovu medalju posvećujemo Damiru Štajneru, izvršnom direktoru Olimpijskog komiteta Srbije koji nažalost zbog nesrećnih okolnosti nije sa nama u Tokiju, ali znam da je u mislima sa nama i da nam šalje pozitivnu energiju kao i uvek“.

Imala je Tijana još jednu posebnu posvetu posle osvojene bronzane medalje.

„Medalju želim i da posvetim mojoj baki koja nas je napustila pre dva meseca, znam da bi sada bila ponosna na mene, kao što je uvek bila“, naglasila je Tijana Bogdanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare