Suze Zorane Arunović posle neuspeha, tešila je sestra

Tokio 2020 25. jul. 202117:04 > 17:12
Podeli:
Foto: Tauseef MUSTAFA / AFP / Profimedia

Zorana Arunović nije uspela da uđe u borbu za medalje na Olimpijskim igrama, a reprezentativka Srbije je neuspeh doživela izuzetno emotivno.

Arunovićeva je na kraju kvalifikacija zauzela 17. mesto sa 573 kruga, a pošto je takmičenje završeno, savladale su je emocije.

Reprezentativka Srbije je počela neutešno da plače u naručju sestre Jelene Arunović, inače selektorke reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

„Kada je o Zoraninom nastupu reč, u prvoj disciplini nismo uspeli da ostvarimo ono čemu smo se nadali i šta smo priželjkivali. Bilo je boljih rivalki kojima čestitamo.Tokom više od polovine takmičenja Zorana je bila na jednoj od prve četiri pozicije. Odlično je taktički vodila meč.

Međutim, posle je popustila, ispala iz svog ritma. Nekoliko lošijih hitaca u završnici, tri osmice, izbacili su je iz trke za finale. Delimično je traga ostavilo i to što je zbog povrede bila prinuđena da promeni način treninga u pripremnom periodu. Šta je bilo bilo je, idemo dalje, spremamo se za miks takmičenje, nadamo se da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata koji je započeo Damir Mikec“, rekla je Jelena Arunović za zvanični sajt Streljačkog saveza Srbije.

U finale nije prošla ni Jasmina Milovanović, koja je bila 33. u kvalifikacijama:

„Što se Jasmine Milovanović tiče, ovo joj je bio debitantski nastup na Olimpijskim igrama, a to svakako nosi sa sobom veliko opterećenje i uticalo je da ne postigne rezultat za koji vredi. Verujem da može da prikaže više u sledećem nastupu, malokalibarskim pištoljem“, rekla je Arunovićeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar