Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Zoran Terzić, selektor odbojkašica Srbije, bio je zadovoljan posle pobede nad reprezentacijom Južne Koreje u tri seta.

PROČITAJTE JOŠ

„Izgleda da nam je trebalo da izgubimo jednu utakmicu, protiv Brazila, da se ‘opasuljimo’ i dođemo sebi“, rekao je selektor Terzić.

Evropske i svetske šampionke dobile su rezultatom 25:18, 25:17, 25:15, i sa drugog mesta u grupi su prošle u četvrtfinale.

„Sve je izgledalo mnogo bolje, ne gledam kroz rezultat, nego način na koji smo igrali. Prvi put smo na turniru servirali kako umemo, igrali odbranu dosta bolje nego inače, napadački dovoljno dobro za jutarnju utakmicu. Generalno bolje nego na prethodnim utakmicama, to nam daje razloge za zadovoljstvo. Videćemo koga i kad ćemo izvući i koliko će nam ova bolja igri biti dovoljna za četvrtfinale“, rekao je Terzić srpskim izveštačima u Tokiju.

Kapiten Maja Ognjenović istakla je da je bilo bolje nego štu su i same očekivale.

„Termin od devet ujutro nije popularan ni za treninge, a kamoli za utakmicu. Opet, ako je trebalo da bude jedna bolje da je ova poslednja. Čudno mi je sve to sa terminima, ali sada se okrećemo četvrtfinalu. Ne znamo još rivala, ali volela bih nekog jačeg, da vidimo gde smo i šta smo“, istakla je Ognjenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar