Foto:REUTERS/Edgar Su

Srpska teniserka Nina Stojanović sumirala je utiske, nekoliko dana posle bolnog epiloga u završnici teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nina je došla do polufinala miks dubla sa Novakom Đokovićem, tamo su izgubili od Vesnine i Karaceva, ali su imali šansu da osvoje bronzu protiv Ešli Barti i Džona Pirsa.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je i u singlu ušao u polufinale, izgubio je od Saše Zvereva u tri seta, a onda i u borbi za bronzu od Pabla Karenjo Buste.

Ubrzo posle tog izgubljenog meča, pojavila se informacija da Novak Đoković neće moći da odigra i miks-dubl.

„Nekad i sada. Samo ja znam osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da nećemo imati šansu da igramo najvažniji meč moje karijere za olimpijsku medalju. Prepoznajem i koliko me je ovaj događaj ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi je mnogo sreće“, počinje Nina priču na društvenim mrežama.

Nažalost, morao je da odustane zbog povrede, a naknadno je otkrio da nije reč o jednoj, te da je igrao pod lekovima.

„Hoću da kažem da sam zahvalna, najpre zato što sam bila među najboljim sportistima na svetu. Bila je čast i privilegija igrati uz najboljeg u istoriji tenisa, za svoju zemlju Srbiju. Hvala svima na porukama podrške, volim vas i mnogo ste mi pružili tokom ovog perioda. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju, cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju“, dodala je Nina Stojanović.

Srbija je imala šansu za dve medalje u tenisu, a ostala je bez ijedne na kraju. Zlato je u muškoj konkurenciji uzeo Zverev pobedom nad Karenom Hačanovim, u ženskoj konkurenciji je slavila Belinda Benčić, a u miks dublovima Anastasija Pavljučenkova i Andrej Rubljov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar