Miloš Vasić vesla i sprema se za Tokio, Foto: Printscreen Instagram

Srpski veslač Miloš Vasić kaže da je za njega tokom dve nedelje izolacije strepela njegova porodica i opisao je "pakao" kroz koji je prošao u karantinu.

„Jako težak i stresan period za mene i moj tim, porodicu“, konstatuje Vasić posle svega.

PROČITAJTE JOŠ:

Opisao je kako je po dolasku u Tokio, trećeg jula, odmah smešten u hotel namenjen zaraženima od koronavirusa i da je bio zatvoren u hotelu.

Istovremeno se kao pozitivna na virus ispostavila i njegova supruga Sonja, a on je opisao i svoj najgori period tokom karantina.

„U tom momentu je najbitnije od svega bilo da smo mi ostali zdravi, bez preteranih simptoma, naravno uz veliku strepnju da se ne pogorša stanje. Strah je bio kod moje porodice, pre svega znajući da sam daleko od njih, sam u sobi, bez naših ljudi i ne preterane nege oko mene. Sva sreća uspeli smo psihički da ostanemo jaki, da prebrodimo udarnih pet dana stresa i stepnje“, objašnjava Vasić.

Čim je izašao iz karantina, 15. jula, Miloš je otišao na dalje preglede u olimpijsko selo i pošto je sve završeno u sredu, spreman je za Igre.

„Već deset dana sam u treningu, telo sam aktivirao već u sobi, posle sedam dana kad sam video da deluje sve ok… Konačno smo zajedno i već tri dana smo u čamcu, za sada povratak ide kako treba i potrudićemo se da se što bolje vratimo pred početak trke. Lepa vest je da je i Sonja dobila zeleno svetlo i ona je stigla u Tokio, konačno smo zajedno posle teškog perioda“, rekao je Vasić.

BONUS VIDEO: Srbija do Tokija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar