Matea Jelić i otac
Foto: Screenshot Instagram mateajelic

Hrvatska zlatna olimpijska Matea Jelić se ne smiruje, već nastavlja da daje bizarne izjave.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je nakon zlatne medalje u Tokiju učestvovala u obeležavanju akcije „Oluja“.

Najpre je najavila da će podići zastavu u rodnom Kninu, ali se na tome nije zaustavila. I dalje ne vidi ništa loše u proteravanju 250.00 Srba sa ognjišta.

Nakon tog svečanog čina podizanja zastave nastavila je sa izjavama koje podižu buru. Ovog puta je govorila o ocu, koji je učestvovao u ratu.

„Jako sam ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju, tako da mi je ovo jako velika čast. Posebno da stojim ovde sa svim tim ljudima, prelepo je – rekla je Matea povodom toga što joj je pripala „čast“ da digne zastavu na godišnjici ‘Oluje'“, rekla je Jelić.

Ista ova devojka je jurila Novaka Đokovića po Olimpijskom selu kako bi se slikali, a u toku tekvondo sazrevanja je živela u stanu Milice Mandić.

Nakon toga je dodala da je „tata imao sjajnu ekipu u ratu“.

„Moj tata je ponosan što se borio, imao je super ekipu, on je ponosan, ja sam ponosna na svoju zemlju“, iskreno je rekla devojka koja je rođena dve godine nakon što je „Oluja“ i sprovedena.

Imala je i poruku za sunarodnike.

„Poručujem im da ne treba da se stide ko su i odakle dolaze. Da mogu da budu ponosni što su iz ove države i što je toliko ljudi bilo spremno da se bori i da da život za ovu državu. Ja sam jako ponosna zbog toga i mislim da bi svi mladi trebalo da budu“, završila je Jelić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare