Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Novak Đoković će morati da bude vakcinisan kako bi se od 17. do 31. januara takmičio na Australijan openu, zbog čega se oglasio i Aleksandar Zverev

PROČITAJTE JOŠ

Kreg Tili, direktor turnira i predsednik Teniskog saveza Australije, pojasnio je da će svi igrači morati da prime dve doze vakcine kako bi se takmičili.

To znači da bi srpski teniser morao da ima papir o dve doze primljene vakcine kako bi u Melburnu mogao da stigne do istorije i osvojio 21. Grend slem pehar.

Ovo nije uspeo da uradi nijedan teniser u istoriji, a teško je očekivati da će Novak propustiti priliku da postane najboljih ikada i u tom segmentu.

„Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo. Iskreno, nisam razgovarao sa njima (organizatorima Australijan opena prim. aut). Čekao sam da čujem vesti i sada kada znam, moraćemo da sačekamo“, rekao je Đoković.

Tim povodom, oglasio se i Aleksandar Zverev.

„Posećujemo drugu zemlju. Ovde se ne radi o tenisu. Ovde se radi o virusu koji je i dalje tu. Moramo da poštujemo pravila i sledimo smernice. Nadamo se da će australijska vlada napraviti izuzetak ili šta god se može učiniti, da bi on mogao da učestvuje tamo“, rekao je Zverev.

BONUS VIDEO Novak psovao svoj štab posle brejka Zvereva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar