Laslo Đere
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Poznati su rivali srpskih tenisera na mastersu u Šangaju.

U sredu počinje masters u Šangaju, što je zaista neobično u svetu tenisa, ali je to još jedna od novina koju testira ATP. Obično turniri kreću u ponedeljak, a završavaju se u nedelju, ali sada sa produženim trajanjem i raspored izgleda drugačije.

PROČITAJTE JOŠ

Laslo Đere će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, a još uvek nije poznato ime rivala. Ipak, srpski as nije imao sreće jer ga već u drugom kolu potencijalno čeka Stefanos Cicipas, koji je četvrti nosilac turnira.

Dušan Lajović će imati izuzetno težak zadatak na samom početku jer će igrati protiva Stana Vavrinke, trenutno 47. igrača sveta. Do sada su igrali dva puta, a oba puta je uspešniji bio švajcarski grend slem šampion. U drugom kolu će pobednik duela potencijalno igrati protiv Talona Grikspora.

Miomir Kecmanović je dobio najlakši zadatak od sve trojice jer će igrati protiv Junčaokotea Bua, trenutno 187. igrača na svetu koji je dobio vajld kard za ovaj turnir. Očekivano, biće ovo njih prvi duel. Kecmanović bi već u drugom kolu mogao da igra protiv Sebastijana Korde, koji od 11.30 igra protiv Hamada Međedovića u polufinalu turnira u Astani.

BONUS VIDEO Epski preokret Đokovića protiv Đerea na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar