Foto: EPA

Svi ljubitelji tenisa se pitaju - gde je nestao Mats Vilander? Turniri, pogotovo ono najveći, nisu isti sa i bez njegovih komentara.

Čuveni tandem Mats Vilander i Barbara Šet trenutno u okrnjenom sastavu prati Rolan Garos, jer je legendarni Šveđanin naprasno sklonjen.

Iako je jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, i ovdašnjim ljubiteljima tenisa nedostaje Vilander koji je sa koleginicom uvek radio emisiju „Gem, Set & Mats“.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, više ga nema u studiju TV „Eurosport“ da komentariše dešavanja na Rolan Garosu.

“Voleo bih da nam Mari kaže zašto je na terenu i zašto nam svima daje lažnu nadu da će se vratiti na staro, iskreno se brinem za njega”, naveo je Vilander posle prvog kola kada je britanskog asa eliminisao Stan Vavrinka.

I, očito da je to bilo kobno… Udario je Vilander na Endija Marija pre 10 dana i nema ga više.

PROČITAJTE JOŠ “Kad mu ne ide, Novak stalno traži pomoć lekara”

Doveo je u pitanje etiku njegovog igranja na pariskoj šljaci, odnosno da zauzima mesto nekome ko bi mogao da uradi nešto više, jer posle povrede i operacija nije više „onaj stari“.

“Mari mora da počne da misli o onome što je nekada bio i da prestane da sada misli o sebi. Mora da razmisli – da li ima pravo da koristi specijalne pozivnice i bude na terenu, čime uzima mesto mlađim igračima? Ja sam se vratio i napravio najveću grešku u karijeri”, dodao je Vilander.

Izgleda da je uradio nešto što se ne prašta, jednostavno je sklonjen. Moguće da postoji još neki dodatni razlog, ali je previše čudan rasplet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar