Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Španski teniser Pablo Karenjo Busta, optužio je Novaka Đokovića da je na neki način fingirao povredu u meču červrtfinala Rolan Garosa.

Đoković je posle 190 minuta igre slavio sa 4:6, 6:2, 6:3, 6:4, posle meča je pohvalio protivnika rekavpi kako „ne želi da oduzme ništa od njegove dobre igre“ te da je „set i po Pablo bio bolji“, ali je teniser iz Hihona „zahvalio“ Novaku na drugi način.

PROČITAJTE JOŠ:

Da li u besu što je izgubio ili iz nekog drugog razloga, na konferenciji za medije je upitan da prokomentariše Novakove probleme sa povredom na startu meča.

PROČITAJTE JOŠ: Đoković: Ne bih mnogo o povredi, još sam u turniru

„To je kod njega normalno, stalno to radi kada ima problem na terenu. Ne znam, možda je reč o pritisku ili nečemu što mora da uradi. Ipak, on nastavlja da igra normalno, zar ne? Ne znam da li ga boli ili je tu nešto mentalne prirode, pitajte njega“, rekao je Karenjo Busta.

Španac smatra da je odigrao dobar meč i da je generalno imao dobar turnir.

„Bio je to veoma dobar meč. Igrao sam protiv najboljeg na svetu. Bio sam dobar na početku, iskoristio sam prilike, solidno sam počeo i u drugom setu, ali nisam iskoristio prilike. Tada je on počeo da igra bolje. To je bio trenutak kada nisam igrao kako znam. Tokom tih pet, šest, sedam gemova sam bio najgori što se tiče celog meča“, priznao je Pablo.

Upitan je Karenjo Busta i da prokomentariše ko su favoriti za titulu u nastavku turnira, gde je istakao da je to verovatno Nadal, ali i da je Đoković najbolji teniser sveta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare