Kiksevi britanskog tenisera.

Ne liči Novak Đoković na sebe, muči se u praktično svakom poenu, ali je uprkos tome uspeo da dođe do izjednačenja u setovima, uz svesrdnu pomoć Kamerona Norija.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon što je Britanac briljirao u prvom setu i sa dva brejka stigao do 6:2, u drugom je Đoković bio znatno manje nervozan, imao je čak tri brejk prilike koje nije pretvorio u prednost pre nego što je započeo osmi gem.

Novak je dobio prvi poen, Nori je uzvratio, ali je u trećem poenu napravio grešku koja ga je skupo koštala. Naime, Novak je bio prinuđen da se brani, pa je uputio jedan lob koji je Nori „dočekao“ na mreži. Činilo se da će uslediti rutinska realizacija i laganih 30:15, ali je umesto toga domaći teniser lopticu krajnje neshvatljivo poslao u aut i propustio blago rečeno zicer. Đoković je dobio i naredni poen, da bi prvu šansu za brejk pretvorio u 5:3, a potom na svoj servis od 0:30 preokrenuo i novom greškom Norija, koji je lopticu ponovo poslao u aut, izjednačio na 1:1.

BONUS VIDEO Majstorija Novaka na samom početku meča

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar