Foto: twitter.com

Novak Đoković čestitao je 6. rođendan tensikom talentu Kođiru, kom je najavio dolazak na Olimpijske igre.

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je dilema da li će Novak nastupiti u Tokiju, ali ovaj snimak daje naznake da je ipak bliži odluci da se pojavi na Olimpijskim igrama, na kojima bi napao jedino zlato koje mu nedostaje.

Novak je video porukom usrećio dečaka, a sada preostaje da se vidi da li su ove reči samo deo čestitke i da li će prelomiti, jer je u velikoj dilemi zbog rigoroznih mera, testova i nedostatka publike u Tokiju.

Kođiro obožava Novaka, ima već veliku popularnost iako je mališan, Đoković je nekoliko puta hvalio njegov talenat, a sada je dečaku napravljena i torta sa dve Novakove fotografije.

„Srećan rođendan, prijatelju moj, srećan 6. rođendan, izgledaš sjajno, pratim tvoj tenis i napredak. Sve najbolje, nadam se da ću te videti na Olimpijskim igrama“, rekao je Novak.

Posle Vimbldona, već na konferenciji, Novak je ostavio sve „u rebusu“.

„Razočaran sam bio kada sam čuo da neće biti publike. Čuo sam da ima mnogo ograničenja kada je reč o kretanju u selu, da nećemo moći da gledamo druge sportiste i da neću moći da vodim španera, koji je važan deo mog tima. Plan mi je bio da idem na Olimpijske igre, ali sada sam na 50-50“, rekao je Đoković posle Vimbldona, ali posle nekoliko dana odmora deluje da je došlo do promene, a njegov nastup najavio je i Viktor Troicki.

Sve detalje zbog kojih je Novak u dilemi, možete pogledati ovde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare