Foto: Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Nik Kirjos imao je tu čast da intervjuiše Novaka Đokovića posle pobede srpskog tenisera nad Tejlorom Fricom sa 3:1 u četvrtfinalu Australijan opena.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Foto: Promo

Đoković je imao malih problema sa Amerikancem, u jednom trenutku imao je 0/15 na brejk loptama, ali je uspeo da uspostavi kontrolu i prođe u polufinale.

“Dobro te je videti, izgledaš dobro u kabini, ovde još bolje, nadam se uskoro i s reketom u ruci”, rekao je Novak Kirjosu, koji ga je intervjuisao posle pobede.

Potom je srpski teniser analizio meč.

“Mnogo sam se mučio tokom prva dva seta – igrao je kvalitetno, jako dobro servirao, stajao blizu osnovne linije, nije mi dao da dišem i bilo je teško pronaći bilo kakav ritam. Dok je sunce bilo tu, bilo je i baš vruće”.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je tek u trećem setu napravio prvi brejk.

“Bio je osećaj kao da igram s tobom. Tejlor ima jedan od najboljih servisa na svetu, videlo se to i protiv Cicipasa, znam kakva je pretnja. Video sam da sam imao brejk lopte 4/21, ali napravio sam brejkove kad je trebalo. Podigao sam nivo igre sredinom trećeg seta, sjajno sam servirao i čak imao više asova, što je iznenađujuće”.

Upitan je koga bi više želeo u polufinalu – Sinera ili Rubljova.

“Različiti igrači, ali obojica su u sjajnoj formi. Rubljov je blistao protiv De Minora, neverovatne razmene su bile. Siner igra tenis života, imali smo neizvesne mečeve. Očekujem da igra na visokom nivou, a da mi uzmemo kokice, legnemo na sofu i gledamo kako će oni igrati”, nasmejao je Novak Australijanca, kome je pomalo bilo neprijatno.

Kirjosa je zanimalo i koje to drvo Novak voli da grli u botaničkoj bašti u Melburnu.

„Pokazaću ti koje je drvo, ali ne smeš da kažeš nikome. Skineš patike, popneš se na najvišu granu i visiš naopačke 33 minuta i tri sekunde. Onda ćeš osvojiti slem”, zaključio je Novak.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar