Novak Đoković je posle plasmana u jubilarno 30. grend slem finale bio sjajno raspoložen, a sa Ubaldom Skangatom, poznatim italijanskim novinarom, još jednom je napravio pravi šou.

PROČITAJTE JOŠ

Novak i Ubaldo imaju sjajan odnos, a on je prosto „eksplodirao“ nakon što je Srbin osvojio Australijan open 2020. godine, kada je usledio „Not too bad“ trenutak.

I u toku samo konferencije je Novak primetio Ubalda da se vrpolji i da bi želeo da postavi pitanje, pa je odlučio da reaguje dok ne bude kasno.

„Ubaldo obavezno da da postavi pitanje, Italijani imaju burnu nedelju ovde u Londonu“, rekao je Novak kada je video svog prjatelja.

A onda je Ubaldo dobio priliku da postavi poslednje pitanje našem asu.

U jednom trenutku je rekao „Volim srpski jezik“ što je izmamilo osmeh Novaku. Naravno, njegov izgovor je bio nešto drugačiji, pa je reč jezik zvučala kao džezik, ali je Novak razumeo.

U jednom trenutku je Skanagata ponovio antologijsku izjavu.

„Trideset grend slem finala, nije loše (not to bad)“, rekao je Ubaldo.

Pitao je Srbina da li se seća prvog grend slem finala, a Novak se podsetio kako se osećao tada.

„Ubaldo, bilo je to skoro pre 15 godina, moj prijatelju, 2007. godine u Njujorku. Izgubio sam tri tesna taj-brejka od Rodžera Federera. Da, sećam se, bio sam uzbuđen što sam u finalu, bio sam blizu, tesan meč je bio sa Rodžerom, ali verovatno nisam dovoljno verovao da mogu pobediti u momentima kada se meč lomio. Zavisi od igrača do igrača (koji igraju prvo finale). Ja sam igrao prvo finale jako mlad, Mateo je stariji, ima više iskustva igranja na Turu, ima već zapažene rezultate na velikim turnirima, pobede protiv ozbiljnih rivala. Drugačija je situacija. Ali očekujem da budem na zaista visokom nivou jer i on to pruža ovde“, odgovorio je Đoković.

Taj trenutak možete videti na snimku pred vama od 11:10.

Bonus video: Suze Denisa Šapovalova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare