Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer važi za neposrednog čoveka u svakodnevnoj komunikaciji, ali upravo to ga je koštalo delića reputacije ove nedelje.

Federer je bio pozvan da bude gost na meču Elene Ribakine i Šelbi Rodžers na Vimbldonu. Kao pokrovitelj Ol Ingland klaba, tamo se našla i Ketrin Midlton, Princeza od Velsa.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekoliko dana unazad britanski mediji pišu o tome kako je Rodžer ozbiljno prekršio kraljevski protokol u svom odnosu prema princezi.

On ju je dotakao oko struka nakon što je poljubio svoju suprugu Mirku u obraz. Onda se učinilo da se nagnuo da poljubi i Kejt, što je strogo zabranjeno.

Štaviše, u znak poštovanja, čak i njena deca u javnosti moraju da joj se poklone, a kontakt je dozvoljen samo ako član kraljevske porodice prvi pruži ruku.

Federer je to zanemario, što je prema pisanju Britanaca, stvorilo veoma neprijatnu situaciju, te je Kejt Midlton morala da ga odbije kako neprijatnosta ne bi bila još veća.

Ima i onih koji tvrde da su princeza i nekadašnji teniser samo uživali u lepom danu na Vimbldonu, dok drugi veruju da je prešao granicu.

To se dešavalo i ranije jer sa Midltonovom gaji dobre odnose, pa je tako poljubila Švajcarca i sama dok je još nosila titulu Vojvotkinje od Kembridža.

BONUS VIDEO: Nestvaran poen Novaka za brejk loptu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare