Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: TAnjug/Michael Probst)

Nekadašnji španski teniser i direktor Dejvis kupa Fernando Verdasko dočekao je selekciju Srbije u ponedeljak u Madridu, a nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da će moći da prisustvuje mečevima Novaka Đokovića.

Reprezentacija Španije je svoje učešće ove godine završila u grupi, pošto je izgubila od Rusije, a upravo zbog te pobede Srbija je prošla dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Šteta je što je Španija izgubila, malo nam je falilo za četvrtfinale. Kao Španac, želeo sam da naš tim pobedi. Ipak, ja sam i direktor turnira. Ako gledam iz te pozicije, moramo da budemo zadovoljni jer u završnici takmičenja imamo Srbiju sa prvim teniserom sveta Đokovićem“ naglasio je Verdasko.

Srbija i Rusija su ostali u takmičenju kao najveći favoriti za osvajanje, a njihov duel pre finala nije moguć. Ukoliko do njega ipak dođe to bi značilo da će se na terenu naći Novak i Medvedev u spektaklu kakav doliči kraju ove sezone.

„Bio bi to neverovatan duel, posebno zbog rivalstva Đokovića i Medvedeva“, zaključio je bivši španski teniser.

Srbija u sredu igra četvrtfinalni duel za Kazahstanom, dok je u polufinalu već čeka Hrvatska.

Rusija će u četvrtak odmeriti snage sa Švedskom, a onda će se sastati sa boljim iz duela Velika Britanija – Nemačka, gde dubl odlučuje ko će proći dalje.

BONUS VIDEO Troicki: Braća Rusi nam pomogli, blagi smo favoriti protiv Kazahstana

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar