Konferenciju Novaka Đokovića i prvo obraćanje iz Beograda pred Serbia Open mogli ste da pratite na portalu Nova.rs

Najbolji teniser sveta igraće na turniru u Beogradu koji je od 18. do 24. aprila.

PROČITAJTE JOŠ

Serbia Open će biti tek treći turnir na kojem Novak Đoković igra ove godine, posle slabih nastupa u Dubaiju i na Mastersu u Monte Karlu.

Konferencija za medije pred nastup u Beogradu je trebalo da se održi u nedelju, ali je iznenada otkazana i pomerena za ponedeljak.

Najbolji teniser sveta iskoristio je priliku da pre obraćanja novinarima odradi trening sa Dominikom Timom, nekadašnjim osvajačem US Opena.

„Osećam se dobro, srećan sam što ću igrati u svom gradu. Treba mi još mnogo mečeva da bi došao na neki nivo“, bilo je prvo što je Đoković rekao.

Novak se osvrnuo i na vremenske prilike u Beogradu, sa željom da bude toplije kako bi i publika mogla više da uživa. Priznao je da je bio nespreman u Monte Karlu, kao i da delimično misli na Rolan Garos.

„Trudim se da svaki trenutak iskoristim da unapredim sebe i povisim nivo fizičke spreme, to mi je potrebno za sezonu na šljaci. U Monte Karlu sam bio i fizički i igrački nespreman, to sam znao da će biti tako. Nadam se podršci sa tribina u Beogradu, očekujem vetar u leđa. Rolan Garos je najveći cilj na šljaci, delimično sam mislima u Parizu u smislu priprema“.

Prvi teniser sveta je govorio o željama na Serbia Openu, voleo bi da bar neko od srpskih igrača dođe do polufinala i otkrio je da će igrati Masterse u Madridu i Rimu pre Rolan Garosa, uz ogradu da će sve, ipak, zavisiti od toga kako se bude osećao i kako bude prošao na turniru u Beogradu.

Sve detalje sa konferencije mogli ste da pratite na blogu Nova.rs i u videu pred vama:

Obraćanje Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar